A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Запит комерційних пропозицій ДАН-3,5 К

Дата: 18.10.2023 07:23
Кількість переглядів: 43

ЗАПИТ КОМЕРЦІЙНИХ ПРОПОЗИЦІЙ

 

      Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж запрошує надати комерційні пропозиції/прайс-листи щодо Дискового агрегату навісного ДАН-3,5 К .

 

В зв’язку з навчальною і виробничою необхідністю планується придбати Дисковий  агрегат навісний ДАН-3,5 К.  Для виконання польових робіт по основному  та передпосівному обробітку  грунту склад техніки, що є наявний в господарстві не відповідає виробничим і навчальним вимогам із-за низької якості і продуктивності роботи старої техніки і обладнання, тому  є потреба в оновленні парку с.г. техніки і агрегатів.

      Дисковий агрегат навісний ДАН-3,5 К призначений для грунтообробки тракторами від 120 кінських сил. Дана модель ДАН може використовуватися не тільки як борона, але і як дискатори, лущильник, дископлуг. В залежності від потрібного результату, він забезпечує обробіток грунту на глину від 5 до 18 см у той час рівномірно розподіляючи органічні добрива та пожнивні залишки. Оснащений котками за допомогою яких регулюється глибина обробки і одночасно подрібнюються грудки і накочує верхній шар грунту для збереження вологи, а також вирівнює рельєф поля.

 

Технічна характеристика Дискового  агрегату навісного ДАН-3,5 К (далі-Товар):

 

Тип

навісний

Кількість рядів

2

Ширина захоплення

3,5 м.

Глибина обробки

5-18 см.

Продуктивність

2,7/2,3 га/год.

Необхідна потужність трактора

120 к.с.-150 к.с

Має агрегатуватися з трактором

Т-150 К

Маса виробу(без ЗІП)

1400+20 кг

Країна виробник

Україна

 

ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ ДО ТОВАРУ

1.  Агрегат повинен комплектуватися двома опорними котками для коректної роботи, з тракторами з рухомою рамою, прикочуючим двохсекційним котком з трубою для ущільнення.

2. Гарантійний термін не менше 12 місяців від дня продажу Товару.

3. Технічна документація, котру повинені надати при поставці Товару: копію керівництва з експлуатації та/або копію паспорта.

4. Кількісний показник предмета закупівлі - 1 штука.

5.Місце поставки Товару: Київська обл. м.Тараща, вул. Б.Хмельницького,3

6. Постачальник власними силами, засобами та за власний рахунок  зобов’язується здійснити поставку Товару , протягом 5(пяти) робочих днів з дня отримання  заявки (електронної, письмової, усної) від Замовника після підписання Договору Сторонами, але не пізніше 20.11.2023 року.

7. Оплата здійснюється Замовником за фактично отриманий належної якості Товар  шляхом безготівкового переказу коштів на поточний рахунок Постачальника, протягом 30 робочих (банківських) днів..

8. Вартість даного Товару включає в себе сплату податків і зборів, обов’язкових платежів, що сплачуються або мають бути сплачені, усіх інших витрат Постачальника, пов’язаних з пакуванням, маркування, доставкою, завантаженням та розвантаженням Товару.

 

За бажанням до пропозиції можна додати будь-які матеріали: рекламні матеріали, описи, тощо. 

Пропозицію має бути надано  на електронну адресу: tarkoledj@ukr.net

Пропозицію прошу надати не пізніше 12-00 23 жовтня 2023р. 

З повагою Уповноважена особа

 Лідія Маковецька


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень