A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Новини

Сторінка на стадії наповнення.

Дата: від до Скинути

KharkivFinCup 2024

Завершився Всеукраїнський відкритий турнір з фінансової грамотності «KharkivFinCup 2024»! Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж представляли студенти ІІ курсу спеціальності «Облік і оподаткування» Хоменко Богдан, Кот Станіслав, Корнієнко Артем, Кучеренко Анна, Проданюк Ангеліна та Хребтієвський Богдан. Під керівництвом тренера-викладача Олени Вікторівни Мусієнко було створено команду під назвою «Цифрова мафія».

14:26 07.05.2024

ПРОДЕМОНСТРУВАЛИ ГРУНТОВНІ ЗНАННЯ

Відбувся захист курсових робіт здобувачів освіти Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу спеціальності 071 «Облік і оподаткування» з дисципліни «Фінансовий облік».

14:06 07.05.2024

УЧАСТЬ КОЛЕДЖАН У ІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ДВОТУРОВОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ МИСТЕЦТВ «КРАЇНА КОБЗАРЯ»

Студенти Таращанського коледжу - учасники вокального колективу "АРТА"- взяли участь у ІІІ Всеукраїнському двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Країна Кобзаря».

08:24 02.05.2024

Заняття-конкурс з дисципліни «Трактори і автомобілі».

Для викладачів Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу в освітній діяльності надзвичайно важливо не лиши розширити та поглибити знання студентів, але й практичні навички та вміння. З цією метою проводяться, зокрема, заняття-конкурси професійної майстерності. Такий конкурс був проведений викладачем Пономаренком Олегом Васильовичем з дисципліни «Трактори і автомобілі» серед студентів другого та третього курсу інженерно-технічного відділення.

10:48 01.05.2024

Співпраця з підприємствами – запорука якісної освіти!

За ініціативи директора ТОВ «Інтерпроект GmbH» Куня Івана Петровича, 26 квітня  відбулася відеозустріч представників компанії та Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу, в особі  директора Крамара Миколи Васильовича, завідуючої електротехнічного відділення Рибакової Вікторії Ігорівни, голови циклової комісії викладачів спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» Барала Олега Володимировича. На зустрічі було окреслено основні напрями та перспективи професійної підготовки фахівців-електриків в умовах підприємства.

10:47 30.04.2024

ДЛЯ МАЙБУТНІХ ПРОФЕСІОНАЛІВ

Яскравим і незабутнім для здобувачів освіти Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу пройшов день спеціальності «Облік і оподаткування». На свято прибуло багато батьків; випускників різних років, які працюють по спеціальності; керівники установ.

09:16 30.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень