A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Новини

Дата: від до Скинути

Перемога у Всеукраїнському конкурсі мистецтв!

Пишаємося гарною новиною: викладацький жіночий вокальний  колектив  «Доля» і його керівник Анатолій Тарасенко отримали нагороду – ПЕРША ПРЕМІЯ -  за участь у Всеукраїнському конкурсі мистецтв «Мамина вишня»

12:12 03.06.2024

СХВИЛЬОВАНІ, РОЗЧУЛЕНІ, ВРАЖЕНІ, ВДЯЧНІ…

Такі почуття висловлювали випускники Таращанського технікуму-коледжу різних років, які прийшли, приїхали – злетілись на зустріч зі своєю юністю, студентськими роками, друзями і викладачами.

12:04 03.06.2024

У СПІВПРАЦІ З ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ

Яскравим і урочистим видався підсумковий у цьому навчальному році захід, запланований у рамках співпраці Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу з ГО «Команда. detdom.info»: нагородження кращих учасників програми «Успішний старт», перегляд цікавого кінофільму (вибір фільму - за результатами анкетування студентів) з попкорном, колою; пригощання піцою, живе спілкування з однолітками – все це складові неймовірних вражень, з якими повернулися додому шістдесят здобувачів освіти коледжу.

10:12 31.05.2024

З НОВИМИ ВРАЖЕННЯМИ

Різноманітно, цікаво, змістовно організовано навчання та дозвілля у Таращанському технічному та економіко-правовому фаховому коледжі.

08:34 30.05.2024

ЗНОВУ ПЕРЕМОГА!

Здобувачі освіти Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу беруть активну участь у науковій, дослідницькій роботі, міжнародних та всеукраїнських конкурсах.

08:24 30.05.2024

Моніторинг якості знань здобувачів освіти Таращанського коледжу Державною службою якості освіти України

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Про запровадження пілотного проекту щодо вивчення (моніторингу) якості освіти у закладах фахової передвищої освіти» Державна служба якості освіти України 28 травня провела незалежне тестування здобувачів освіти четвертого курсу освітньо-професійної програми «Електроенергетика,  електротехніка та електромеханіка» Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу.

10:01 29.05.2024

День презентації закладу освіти

У Таращанському коледжі відбувся профорієнтаційний захід День презентації закладу освіти – це не лише можливість побувати в реальних умовах освітнього закладу, де плануєш навчатися, а ще й – відчути особливу енергетику студентського середовища: розмаїту, цікаву, насичену, змістовну.

09:50 29.05.2024

ВПЕВНЕНИЙ ПОСТУП РОЗВИТКУ ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ПЕДАГОГІВ КОЛЕДЖУ

22 травня 2024 року в Таращанському технічному та економіко-правовому фаховому коледжі було проведено традиційний методичний фестиваль «Циклова комісія презентує» з метою пропаганди перспективного педагогічного досвіду, обмін досвідом роботи з упровадження нових педагогічних знахідок, які виходять за межі традицій та загальних стереотипів.

11:42 27.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень