A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Новини

Сторінка на стадії наповнення.

Дата: від до Скинути

ДІАЛОГ З РОБОТОДАВЦЕМ

Конструктивною стала зустріч дирекції коледжу та здобувачів освіти  з представниками Миронівської птахофабрики: Валентиною Зіркою – фахівцем з навчання, оцінювання та розвитку персоналу та Сергієм Матвієнком – начальником служби обслуговування енергетичного обладнання. Це спілкування стало продовженням системної роботи колективу Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу з налагодження продуктивної співпраці з потенційними роботодавцями та базовими  підприємствами для організації практичної підготовки здобувачів освіти в умовах сучасного виробництва. У розмові досягнуто ряду домовленостей щодо співпраці та окреслено найближчі перспективи.

12:44 11.09.2024

Алгоритм дій працівників та здобувачів освіти Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу за сигналами оповіщення

Алгоритм дій працівників та здобувачів освіти Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу за сигналами оповіщення

09:45 06.09.2024

Пам’яті працівників, здобувачів фахової освіти та випускників Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу, загиблих у війні з російським агресором присвячується.

Сьогодні День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

06:18 29.08.2024

Професійна освіта: трансформація та зміни в умовах воєнного стану

     Таку назву мала обласна конференція освітян, яка відбулася 15 серпня 2024 року, організована Київською обласною державною адміністрацією, Навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Київській області.      У роботі конференції взяв участь директор Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу, де представив освітянській спільноті власне бачення формування ефективної мережі закладів професійної освіти  у доповіді «Старша профільна школа – професійно-орієнтований підхід  з урахуванням здібностей і потреб учнівської молоді».

14:04 16.08.2024

«IT-Universe 2024»

П’ятий рік поспіль здобувачі освіти спеціальності «Облік і оподаткування» Таращанського технічного та економіко- правового фахового коледжу беруть участь у Міжнародній студентській олімпіаді в сфері інформаційних технологій «IT-Universe» у конкурсі «Використання автоматизованих систем обліку» під керівництвом викладача  дисципліни «Інформаційні системи і технології в обліку» Задорожньої Віти Анатоліївни.

09:20 04.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень