A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Новини

Дата: від до Скинути

GLOBAL MONEY WEEK (ВСЕСВІТНІЙ ТИЖДЕНЬ ГРОШЕЙ)

З нагоди Всесвітнього тижня грошей до Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу завітала керуюча Таращанським відділенням Приватбанку Тетяна Корженецька. Година спілкування зі здобувачами освіти  по фінансовій грамотності, розвитку фінансової свідомості була пізнавальною і корисною. Адже, формування необхідних знань, умінь, поведінки та ставлення, необхідних для прийняття розумних та зважених фінансових рішень дає змогу досягти фінансового добробуту та самостійності. 

16:14 21.03.2024

ЧЕРГОВА ПЕРЕМОГА!

У скарбничці нагород студента І курсу спеціальності «Право» Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу  Дениса Візера 62 медалі переможця. 16 березня у м. Луцьк відбувся чемпіонат України, присвячений пам’яті Героїв, полеглих у російсько-українській війні. Денис виборов І місце з козацького двобою  і отримав золоту медаль. Радіємо, що у нашому закладі освіти зростає майбутній олімпійський чемпіон. Вітаємо з перемогою!

11:52 21.03.2024

З МАЛЕНЬКИХ ПЕРЕМОГ ПОЧИНАЄТЬСЯ ВЕЛИКЕ МАЙБУТНЄ

Початок другого семестру цього навчального року для багатьох студентів І та ІІ курсу Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу став активним, адже мали можливість взяти участь у XХ Всеукраїнській інтернет-олімпіаді «На Урок» з дисциплін загальноосвітнього циклу, яка проходила в рамках декади циклової комісії загальноосвітньої підготовки.

09:26 01.03.2024

«Мова – коштовний скарб народу»

21 лютого в Україні і світі відзначали Міжнародний день рідної мови. Свято було засноване за ініціативою ЮНЕСКО для того, щоб спонукати уряди і населення різних країн світу розвивати та захищати рідну мову. Рідна мова є носієм знань та цінностей, які передаються від покоління до покоління.

12:49 22.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень