A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Новини

Дата: від до Скинути

ГОДИНА СПІЛКУВАННЯ НА ТЕМУ: «ВЕЙПІНГ БЕЗПЕЧНА ЧИ ШКІДЛИВА АЛЬТЕРНАТИВА ЦИГАРКАМ»

Сьогодні в Таращанському технічному та економіко-правовому фаховому коледжі відбулася година спілкування, присвячена темі вейпінгу. Учасниками були здобувачі освіти 1-4 курсів, які мали можливість дізнатися більше про його вплив на здоров'я, а також обговорити небезпеки, які часто залишаються поза увагою молоді.

16:39 07.10.2024

З подякою за добрі справи

У  нелегкий час сьогодення, коли зростає  потреба у турботі та допомозі, щораз важче стає знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої.  

15:09 03.10.2024

НАВЧАННЯ В СУДІ - ПЕРШИЙ КРОК ДО МАЙБУТНЬОЇ ПРОФЕСІЇ

Чергове практичне заняття здобувачів освіти ІІІ курсу спеціальності «Право» Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу відбулося на базі Таращанського районного суду Київської області.

13:05 02.10.2024

З Днем захисника і захисниці України!

Нехай ваше життя буде сповнене перемог не тільки на полі бою, але й у кожному дні. Ваша мужність — це наша гордість. Бажаємо вам мирного неба, Хай ваші серця завжди відчувають підтримку та вдячність від усього народу, любові та підтримки від найрідніших. Ви — наша гордість і надія!

09:45 01.10.2024

За професіоналізм і відданість справі!

З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек Подякою Таращанської міської ради відзначено завідувачку бібліотеки Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу, автора-упорядника серії збірок, присвячених вшануванню пам’яті загиблих Героїв Таращанщини, цілого ряду творчих збірників з досвіду національно-патріотичного виховання студентської молоді у нашому закладі освіти Наталію Андріївну Лясківську.

15:06 30.09.2024

ТОВАРИСЬКА ЗУСТРІЧ З ВОЛЕЙБОЛУ

26 вересня 2024 року в спортивному залі Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу пройшла товариська зустріч з волейболу між командами здобувачів освіти та командою Ківшоватського ліцею.

14:42 27.09.2024

Коли працюємо на спільний результат!

Коли партнери розуміють важливість базової професійної  підготовки у загальному контексті формування фахових компетентностей здобувача освіти, викристалізовуються стосунки ідеального партнерства, націленого на спільний результат.  Дякуємо ПрАТ «Миронівська птахофабрика» в особі директора Ольги Форостяної, Валентини Зірки - фахівця з навчання, оцінювання та розвитку персоналу; дякуємо усій команді підприємства за небайдужість і відчутну участь у справі збагачення матеріально-технічної бази закладу освіти.

13:09 27.09.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень