A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Новини

Дата: від до Скинути

Зустріч, яка запам’ятається надовго

Так, це була справді довгоочікувана зустріч, адже, коледжани багато чули про діяльність Ярослава Литвина – політика, керівника ТОВ «Синявське» та інших с/г підприємств, благодійника.

14:59 05.04.2024

Разом зробимо світ добрішим

2 та 4 квітня в студентських групах другого і третього курсів економіко-правового відділення спеціальності «Облік і оподаткування» проведено виховні години щодо профілактики явища булінгу в студентському середовищі під назвою «Разом зробимо світ добрішим».

13:08 05.04.2024

НАВЧАЄМОСЬ, НАБУВАЄМО ДОСВІДУ

 Продовжуючи роботу по закріпленню теоретичних знань практичними навиками, студенти економіко-правового відділення спеціальності «Право» Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу відвідали відділення поліції №2 Білоцерківського РУП ГУ НП в Київській області.

08:33 04.04.2024

Вернісаж з танцювальної аеробіки та черліденгу за участі коледжанської команди «Da Danse».

   Вернісаж з танцювальної аеробіки та черліденгу відбувався 30 березня 2024 року на базі спортивного залу Таращанського академічного ліцею  «Успіх». Учасниками були збірні команди закладів загальної середньої освіти громади.     У вернісажі взяла участь і наша команда  з черліденгу Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу - «Da Danse», вони перші відкрили цей вид спорту в нашій громаді. Сьогодні коледжанська команда з черліденгу – учасник всіх спортивних заходів, що проводяться  у нашому закладі освіти.    У вернісажі учасниці та учасники нашої команди  продемонстрували високий рівень та справді емоційне дійство.    Бажаємо нашій команді «Da Danse» щасливого успішного спортивного довголіття.

15:58 03.04.2024

ЗДОБУВАЄМО ПРАКТИЧНІ НАВИЧКИ

      Здобувачі освіти економіко-правового відділення спеціальності «Право» Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу, з метою професійного зростання провели практичне заняття на базі Таращанського відділу ДРАЦС.

14:02 28.03.2024

Атестація педагогічних працівників Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу

26 березня 2024 року в Таращанському коледжі відбулося засідання атестаційної комісії. Чергову атестацію пройшли 7 педагогічних працівників. Атестаційна комісія розглянула питання про відповідність займаним посадам педагогічних працівників, а також про підтвердження чи присвоєння їм кваліфікаційних категорій і педагогічних звань.

15:34 27.03.2024

РІКИ НЕОДМІННО ТЕЧУТЬ ДОДОМУ

#Національний_тиждень_поезії Особлива енергетика поезії здатна вести за собою, надихати та об’єднувати. Саме тому 21 березня відзначається Всесвітній день поезії, адже  вона, на думку засновників свята,  покликана стати гарантом миру. Сьогодні  українське слово пронизане болем, кров’ю, водночас сповнене віри і несе любов та красу в цей обпалений війною світ. Душа нашої нації, безперечно, у слові, та гірка і звитяжна історія теж закарбована ним. З нагоди Всесвітнього дня поезії та в рамках проведення Національного тижня читання поезії в Таращанському  технічному та економіко-правовому коледжі був проведений захід «Поетична кав’ярня», організований викладачем української мови та літератури Оленою Козачук та завідувачкою бібліотеки Наталею Лясківською. Студенти першого курсу зворушливо ділилися віршами з  присмаком гіркої кави та болю поетів Максима Кривцова та Іллі Чернілевського – воїнів, які загинули за Україну. З  вірою у перемогу та майбутнє України декламувалися  вірші сучасних поетів Ірини Шувалової, Павла Деркача, Юрка Іздрика, Оксани Забужко, Ірини Цілик. По-особливому щемно прозвучали вірші обдарованих словом і тонкою душею поетів Таращанщини Наталі Григоренко, Михайла Нечитайла,  які вже не з нами.  Надзвичайно глибокими і хвилюючими для присутніх стали чуттєві авторські поезії творчих коледжан Наталі Лясківської, Наталі Бідової  та Жанни Коваленко, представлені ними ж  перед аудиторією слухачів.  Звісно, яка поетична кав’ярня без кави і печива для поетичних сердець? Атмосфера заходу заохотила всіх присутніх також до участі в поетичних конкурсах. Нехай ПОЕЗІЯ  наповнює наші серця натхненням, добром, надією,  любов'ю та вірою у перемогу!

17:03 21.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень