A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

День вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України в коледжі

Дата: 07.06.2023 08:23
Кількість переглядів: 55

Мабуть символічно, що 1 червня - Всесвітній день захисту дітей, а 4 червня в Україні — День вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Цей день запроваджений для ушанування пам’яті дітей, що загинули внаслідок російсько-української війни ще з 2014 року. І саме цього дня, 4 червня 2023 року,  РФ здійснила чергове вбивство. Після ракетного обстрілу під завалами в передмісті Дніпра знайдено тіло 2-річної дитини…

Повномасштабне вторгнення армії рф на територію України  триває 466 дні, за цей час загинуло 485 українських дітей. Тільки за офіційними даними Офісу Генерального прокурора в Україні станом на сьогодні 1005 дітей отримали поранення, 394 зникли безвісти, 19505 примусово депортовані на територію держави-агресора. Ці цифри не є остаточними й повними, адже кількість вбитих, поранених та викрадених російськими окупантами дітей на окупованих територіях України достеменно невідома. Страшно уявити, скільки жахливих фактів відкриється світу після деокупації всієї території України від ворога.

    У період з 1 по 4 червня 2023 року у Таращанському технічному та економіко-правовому фаховому коледжі відбулися заходи з метою вшанування пам’яті невинно убієнних дітей України:

  • Спільна година спілкування «4 червня - День пам’яті дітей, що загинули в наслідок збройної агресії рф», матеріали до якої опубліковано на сайті коледжу та на онлайн платформі Google Клас в розділі «Бібліотека»;
  • Тематичні виховні години, проведені кураторами груп  в закладі освіти та  в режимі онлайн;
  • Виготовлення тематичної композиції   та вшанування пам’яті загиблих дітей хвилиною мовчання.

Не забудемо! Не пробачимо! Кожний злочин скоєний росіянами проти українського народу  буде покарано!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень