A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

НАВЧАЄМОСЬ, НАБУВАЄМО ДОСВІДУ

Дата: 04.04.2024 08:33
Кількість переглядів: 171

 Продовжуючи роботу по закріпленню теоретичних знань практичними навиками, студенти економіко-правового відділення спеціальності «Право» Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу відвідали відділення поліції №2 Білоцерківського РУП ГУ НП в Київській області.

    У ході проведення практичного відпрацювання отриманих знань із слідчим Авраменком Русланом Сергійовичем було закріплено практичні навики 5 слідчих дій, а також проведено обговорення особливостей провадження в окремих категоріях складних кримінальних справ.

     Старший експерт-криміналіст Смолін Сергій Григорович розповів про послідовність дій під час виїзду слідчо-оперативної групи на місце події з метою виявлення, фіксації, вилучення та пакування слідів кримінального правопорушення, речових доказів, а також провів навчання щодо фіксації окремих видів слідів.

     Власним досвідом у застосуванні норм кримінально-процесуального законодавства поділилися працівники сектору кримінальної поліції, оперуповноважені Приходько Андрій Володимирович та Кучер Владислав Олександрович, дільничний офіцер поліції Василевський Ігор Андрійович. Про особливості роботи у сфері притягнення до адміністративної відповідальності розповіла інспектор сектору адміністративної практики Микитчук Людмила Вікторівна.

     Із особливостями роботи конвою та сектору патрульної поліції ознайомили конвоїр Григоренко В.І. та старший інспектор сектору реагування патрульної поліції Степаненко А.А.

    Заняття пройшло змістовно та пізнавально.

https://www.facebook.com/100026889288817/videos/pcb.1494478474791781/1789195158232841

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень