A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Знання та вміння - запорука успіху!

Дата: 06.06.2024 08:37
Кількість переглядів: 202

4 червня на електротехнічному відділенні коледжу відбувся щорічний конкурс «Кращий за професією». Цей захід вже став традиційним і завжди привертає увагу студентів, викладачів та всіх небайдужих до електротехніки.

Конкурс складався з кількох етапів. У першому етапі учасники повинні були продемонструвати свої знання з електропостачання. Інші етапи вимагали від конкурсантів навичок з монтажу електричних схем, встановлення електрообладнання та усунення несправностей.

Цього року в конкурсі взяли участь 2 команди студентів, які продемонстрували високий рівень підготовки. Кожен учасник продемонстрував відмінні знання і майстерність, що зробило вибір переможця непростим завданням для журі.

Переможцем конкурсу в командному заліку стала 231 група, в особистому заліку - студент третього курсу Олександр Лясківський, який блискуче справився з усіма завданнями та виявив високий рівень професійної підготовки. Друге місце зайняв Куцевол Антон, а третє – Худченко Дмитро. Всі призери отримали грамоти та цінні подарунки.

Ми вітаємо учасників та переможців конкурсу «Кращий за професією» і  віримо, що ви й надалі будете здобувати нові знання та вдосконалювати свої  фахові навички.

Нехай ваша майстерність та знання слугують на благо  України!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень