A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Заняття на виробництві як форма організації освітнього процесу

Дата: 24.10.2023 08:38
Кількість переглядів: 52

У Таращанському технічному та економіко-правовому фаховому коледжі у центрі уваги - організація якісного освітнього процесу у непростих умовах сьогодення. Нині заклади освіти не можуть забезпечити практичні заняття для студентів усіма зразками сучасної аграрної техніки, адже мова йде про величезне розмаїття машин, механізмів, агрегатів і, будемо відверті, колосальні фінансові ресурси.  Тож, заняття на виробництві – та форма організації освітнього процесу, яка дає можливість студентам інженерно-технічного відділення  ознайомитися з будовою, експлуатацією найновітнішої техніки у реальних виробничих умовах.

Прикладом стало нещодавнє практичне заняття студентів третього і четвертого курсів інженерно-технічного відділення коледжу на підприємстві компанії ТОВ «РОПА Україна», яке займається оптовою торгівлею сільськогосподарськими машинами і устаткуванням, виробництвом машин і устаткування для сільськогосподарського виробництва та допоміжною діяльністю у рослинництві.

Кваліфіковані фахівці підприємства - Степанюк Анатолій Федорович, керівник сервісної служби ROPA; Лужицький Сергій Олександрович, керівник сервісної служби Horsch та Олятовська Ірина Іванівна, керівник відділу підготовки кадрів – вичерпно поінформували про діяльність компанії, ознайомили з будовою і роботою нових сівалок і комбайнів іноземного виробництва, а також презентували в роботі нові машини для внесення рідких добрив та обробітку ґрунту власного виробництва компанії.

Цікавим було знайомство з сучасною ремонтною базою та логістикою складських приміщень – дякуємо за змістовну лекцію завідувачці складу Стинке Ользі Віталіївні.

Дирекція коледжу щиро вдячна керівнику фірми «Ропа Україна» Орловському Віталію Володимировичу за надану можливість проведення практичного заняття в умовах сучасного ефективного сільськогосподарського підприємства.

Дякуємо за співпрацю в ім’я майбутнього України!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень