A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

День коледжу

Дата: 24.05.2024 08:55
Кількість переглядів: 337

15 травня 2024 року Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж святкував 29- річчя! У далекому 1995 році Таращанський радгосп-технікум отримав право мати такий рівень освітнього закладу, пройшовши складну процедуру акредитації. 29 із 104-х років історії Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу ми гідно підтверджуємо свій коледжанський авторитет.

День коледжу - це ще одна прекрасна можливість для коледжан об’єднатися та показати, на що спроможна дружна коледжанська родина.

Укотре коледжани підтвердили, що багато плідних років коледжани – єдині в усіх освітянських і життєвих справах: і викладачі, і студенти, і випускники закладу освіти.

З вітальним словом виступив директор коледжу Крамар Микола Васильович, який щиро  привітав зі святом і розповів про досягнення та перспективи закладу освіти.

У рамках Дня коледжу були передбачені різні заходи, розділені за змістовими лініями: флешмоб, спортивні змагання, покладання квітів загиблим Героям Таращанщини, відкриття кабінету-музею.

На стадіоні проводилися розважальні заходи, які подарували море емоцій, радість перемоги. Молоді довелося добряче побігати і попрацювати, щоб приготувати  смачну кашу.

Ігри з футболу, волейболу між командами студентів – це було захопливо, тож емоції зашкалювали. Всі учасники дійства отримали гарний настрій і масу позитивних емоцій.

Щира посмішка, зацікавлений погляд, тепла розмова, радість пізнання чогось нового, влучний жарт і ще багато чого подарував святковий захід. Такі події надихають, об’єднують, згуртовують.

Щира дяка всім, хто був причетним до організації дійства!

Дякуємо Вам, рідні захисники, за те, що бережете наш спокій, що дозволили нам без повітряних тривог провести свято. Повертайтеся з Перемогою!

В Україні неодмінно настане мир, а поки разом ідемо назустріч нашій Перемозі, згуртовані та впевнені в собі.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень