A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Онлайн-марафон з фінансової грамотності у Таращанському коледжі

Дата: 04.03.2023 08:59
Кількість переглядів: 130

 

     У межах проєкту ТК HUB  протягом 28 лютого, 1-2 березня в Таращанському технічному та економіко-правовому фаховому коледжі було реалізовано професійний освітній  хаб «Фінансова грамотність молоді».

  Три дні викладачі економіко-правового відділення спеціальності «Облік і оподаткування» працювали в режимі відеозустрічей у форматі онлайн зі студентами коледжу та мешканцями громади, всіма зацікавленими, спілкуючись на актуальні теми: «Що таке фінансова грамотність?», «Сутність і види грошей», «Планування бюджету сім'ї», «Створення бізнес-плану для ведення власної справи», «Історичний розвиток податкової системи в України від часів Київської Русі до сьогодення», де розглянули основні види податків, створення  електронних цифрових підписів, електронного кабінету платника податків та можливості їх застосування, «Які помилки допускають підприємці», «Реєстрація майбутнього бізнесу»,   «Заощаджуємо, інвестуємо у самоосвіту, у  фінансову грамотність».

      Спікери і організатори зустрічі - голова циклової комісії економічних спеціальностей Антоніна Корнієнко, викладач спецдисципліни «Податкова система» Олена Мусієнко, викладач спецдисципліни «Планування та організація діяльності підприємств» Вадим Костенко.

  Передусім, спілкування було націлене на усвідомлення слухачами важливості особистісного становлення фінансово грамотної людини, у процесі спілкування висвітлено шляхи розвитку та ключові правил успішної та незалежної особистості.  Відбувся активний зворотній зв’язок та взаємодія зі слухачами через застосування опитування Google форми та спілкування в чаті каналу марафону.

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень