A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Виховувати лідерів

Дата: 12.04.2023 09:05
Кількість переглядів: 88

Лідер – це сплав індивідуальних здібностей та виховання. Розвинути та виховати лідерські якості у майбутніх фахівців – одне із освітянських завдань.

«Студентська влада – student government» –захід, який традиційно проводиться протягом багатьох років на економіко-правовому відділенні Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу. Це день студентського самоврядування, коли студенти в ролі викладачів проводять заняття, керують організаційним процесом.

Підготовка до цього дня починається заздалегідь: підбір дублерів: викладачів, кураторів, завідуючого відділення, заступника директора з навчально-виховної роботи, директора коледжу; підготовка до занять; підготовка тематичних виховних годин в кожній студентській групі.

В цей день панує особлива атмосфера на відділенні, підвищений рівень відповідальності, самодисципліни. Як говорили студенти при підведенні підсумків «Дня – student government»,- вони отримали цікавий і корисний досвід, краще зрозуміли особливості організації і управління освітнього процесу. Кращими студентами-дублерами, за результатами підсумків, визнані: Навроцький Валерій (541гр), Невгад Анастасія (541гр), Слободян Крістіна (531гр),  Коломієць Ірина (431гр), Лук’янченко Софія (531гр), Кутовий Артем (521гр), Яковенко Марія (421гр).

Знову переконалися, що студенти Таращанського коледжу – самодостатні особистості, свідомі громадяни, готові до розбудови правової держави-переможця. Пишаємось вами, наші найрозумніші, найкреативніші, найактивніші студенти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень