A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Виробничо – технологічна практика в системі професійної підготовки майбутніх електриків

Дата: 21.11.2023 09:24
Кількість переглядів: 65

Традиційна щорічна на електротехнічному відділенні відбулася науково- практична конференція за результатами проходження виробничої технологічної практики здобувачів освіти за спеціальністю “Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка”.

Роботу конференції розпочав директор коледжу Крамар Микола Васильович. З доповідями про значимість практичного навчання в організації освітнього процесу виступили заступник директора з навчально-виховної роботи Зубчевська Світлана Володимирівна та заступник директора з навчально-виробничої роботи Якубовський Олександр Володимирович.

Підготовка майбутнього фахівця енергетика – складна і багатогранна проблема, успішне розв’язання якої залежить від скоординованих дій учасників освітнього процесу і виробництва; а метою підготовки - є формування професійної компетентності здобувача освіти.

Саме під час проходження технологічної практики студенти мали чудову нагоду вдосконалити набуті уміння і навички з фаху, проявити себе знаючими, активними та ініціативними.

Про результати проходження своєї виробничої технологічної практики в умовах різних підприємств розповіли студенти 4 курсу  Власенко Олександр, Русов Павло, Малій Богдан, Недужий Данило, Даниленко Станіслав, Глядченко Дмитро. Свої виступи вони доповнювали мультимедійними презентаціями, на яких були представлені фото і відеоматеріали проходження практики.

На конференції виступив випускник відділення Матвієнко Юрій Олександрович - начальник відділу технічного забезпечення Національного комплексу Експоцентр України”. Він вказав на необхідність набуття cтудентами, потрібних для спеціаліста-електрика фахових   теоретичних знань та закріплення їх практично в процесі проходження практик.

З заключним словом виступила завідувачка електротехнічного відділення Рибакова Вікторія Ігорівна, яка зазначила, що для багатьох студентів практика стала поштовхом для того, щоб переосмислити своє ставлення до навчання, необхідності самовдосконалення, адже саме від знань і фахової майстерності, бажання розвиватися і буде залежати майбутня професійна діяльність кожного випускника.

 Керівники практики від підприємств, на базі яких студенти коледжу і проходили практику, залишилися задоволеними співпрацею та передбачають можливість працевлаштування випускників закладу за обраним фахом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень