A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

З МАЛЕНЬКИХ ПЕРЕМОГ ПОЧИНАЄТЬСЯ ВЕЛИКЕ МАЙБУТНЄ

Дата: 01.03.2024 09:26
Кількість переглядів: 61

Початок другого семестру цього навчального року для багатьох студентів І та ІІ курсу Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу став активним, адже мали можливість взяти участь у XХ Всеукраїнській інтернет-олімпіаді «На Урок» з дисциплін загальноосвітнього циклу, яка проходила в рамках декади циклової комісії загальноосвітньої підготовки.

Студенти мали змогу продемонструвати свої знання, креативність мислення, ерудованість і неординарний підхід до вирішення завдань.

Більшість учасників продемонструвала гарні результати, про що засвідчили рейтингові бали. Після офіційного завершення олімпіади було підведено підсумки та за участі заступника директора з навчально-виховної роботи Світлани Володимирівни Зубчевської нагороджено переможців дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів. Подяки отримали і викладачі за підготовку студентів.

Дякуємо нашим захисникам за можливість навчатися, урізноманітнювати студентське життя! Переконані, що великі перемоги починаються саме з малих перемог!

Бажаємо найголовнішої Перемоги для всіх нас!

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 

 

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень