A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Цифрові інструменти Google в освітньому процесі коледжу

Дата: 03.03.2023 09:28
Кількість переглядів: 84

Безперечно, що кожен викладач сьогодні повинен реагувати на виклики, які ставить перед ним сьогодення. Для професійного зростання насамперед необхідне оволодіння тими можливостями новітніх технологій, які пропонують сучасні освітні платформи. Саме тому викладачі комісії загальноосвітньої підготовки долучилися до навчання в межах програми “Google Digital Tools for Education/ Цифрові інструменти Google для освіти”, що проводиться Академією цифрового розвитку за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства цифрової трансформації.

У процесі пізнавального та змістовного навчання педагоги вдосконалили практичні навички і можливості використання під час дистанційного навчання та у процесі аудиторних занять таких застосунків, як Google Meet, Google Календар, Google Jamboard,  Google Keep.

Водночас, використали можливість перевірки у роботі  надані ноутбуки «Chromebook»  у рамках програми «Вчителям від Google» у межах домовленості між Міністерством освіти і науки України з компанією Google за підтримки ЮНЕСКО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень