A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Уклонюся, мамо, я тобі.

Дата: 10.05.2024 09:38
Кількість переглядів: 270

12 травня – Міжнародний день Матері,  день вшанування найрідніших серцю людей. Цього дня ми даруємо матерям не лише квіти, адже для мами більш важливо отримати від нас гарну звістку, запевнення в тому, що все складається добре, адже сенс її життя – у кожному з нас.  

Сьогодні мільйони матерів у молитві та  хвилюванні за долю дітей, долю мужніх і незламних воїнів, а тисячі у скорботі -  і кожній необхідна наша підтримка та вдячність. 

«Уклонюся, мамо, я тобі» - саме під такою назвою у Таращанському технічному та економіко-правовому фаховому коледжі відбувся конкурс декламування віршів,  присвячених матері. Студенти читали вірші про мам і для мам, перепускаючи кожне слово  через серце і душу. Ніжні ліричні рядки, переплетені любов’ю, болем і вірою зачепили за живе присутніх –  бо ж «нема на світі слова, дорожчого, ніж «мати». Любіть матерів, цінуйте кожну мить, проведену з ними, радійте сонцю і маминій посмішці – ці поетичні заклики почув кожен присутній.  

Безперечно, усі учасники конкурсу заслуговували на перемогу, а визначені переможці конкурсу з нетерпінням чекають моменту, коли їх вірші прозвучать зі сцени на загальноколеджанському заході. Отож щиро запрошуємо усіх мам завітати до коледжу 16 травня на заходи до Дня вишиванки і Дня матері!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень