A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Уклонюся, мамо, я тобі.

Дата: 10.05.2024 09:38
Кількість переглядів: 246

12 травня – Міжнародний день Матері,  день вшанування найрідніших серцю людей. Цього дня ми даруємо матерям не лише квіти, адже для мами більш важливо отримати від нас гарну звістку, запевнення в тому, що все складається добре, адже сенс її життя – у кожному з нас.  

Сьогодні мільйони матерів у молитві та  хвилюванні за долю дітей, долю мужніх і незламних воїнів, а тисячі у скорботі -  і кожній необхідна наша підтримка та вдячність. 

«Уклонюся, мамо, я тобі» - саме під такою назвою у Таращанському технічному та економіко-правовому фаховому коледжі відбувся конкурс декламування віршів,  присвячених матері. Студенти читали вірші про мам і для мам, перепускаючи кожне слово  через серце і душу. Ніжні ліричні рядки, переплетені любов’ю, болем і вірою зачепили за живе присутніх –  бо ж «нема на світі слова, дорожчого, ніж «мати». Любіть матерів, цінуйте кожну мить, проведену з ними, радійте сонцю і маминій посмішці – ці поетичні заклики почув кожен присутній.  

Безперечно, усі учасники конкурсу заслуговували на перемогу, а визначені переможці конкурсу з нетерпінням чекають моменту, коли їх вірші прозвучать зі сцени на загальноколеджанському заході. Отож щиро запрошуємо усіх мам завітати до коледжу 16 травня на заходи до Дня вишиванки і Дня матері!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень