A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Нові виклики сьогодення: дуальна освіта

Дата: 10.04.2023 10:03
Кількість переглядів: 63

Ринок праці диктує необхідність перегляду традиційних підходів до організації освітнього процесу.

Тому для забезпечення підготовки висококваліфікованих фахівців є доцільним запровадження дуальної системою навчання, де графік освітнього процесу поєднує набуття теоретичних знань в коледжі та практичних навиків на виробництві.

Серед 15 закладів фахової передвищої освіти в пілотному проєкті запровадження дуальної форми - Таращанський державний технічний та економіко-правовий фаховий коледж.

Угода про підготовку фахівців - енергетиків підписана між ПрАТ “ДТЕК Київські регіональні електромережі” та нашим закладом.

У названій компанії за дуальною програмою здобувають освіту студенти електротехнічного відділення – Власенко Віталій та Вдовиченко Костянтин. Для них — це гарна можливість поєднувати навчання і роботу на виробництві.

Для студента, а в майбутньому – фахівця-енергетика, важливим є гарантія працевлаштування та змога ознайомитись зі структурою підприємства, особливостями технологічних процесів на виробництві, маркетингом, кадровими питаннями. Одними з плюсів для підприємства є можливість вибору майбутніх фахівців за допомогою працевлаштування молодих, якісно в професійному плані навчених, мотивованих, досвідчених, креативних спеціалістів.

Дякуємо партнерам за можливість реалізувати якісно нові підходи до формування професійних компетентностей випускників.

Разом готуємо фахівців для відбудови держави.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень