A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Знову страшна звістка обпікає болем наші серця...

Дата: 07.07.2023 10:07
Кількість переглядів: 77

У глибокій скорботі низько схилили голови коледжани перед справжнім героєм, який воював за честь, правду, гідність нашої країни і віддав своє життя за нас з вами.

Нав’язана нам війна забрала вже тисячі життів українців, які були кращими, цвітом нації. Серед них був і наш випускник 2008 року відділення «Механізація с.г» Сергій Володимирович БУРДИК. Він віддав своє життя за мир і спокій у наших домівках, за волю і незалежність нашої країни. Його молоде життя обірвалося на лінії фронту, при виконанні бойового завдання.

Командир бойової машини, командир 1-го механізованого відділення 2-го механізованого взводу 1-ї механізованої роти 1-го механізованого батальйону військової частини А4784, старший солдат Бурдик Сергій Володимирович поблизу н.п. Берестове Куп'янського району, Харківської області потрапив під обстріл ствольної артилерії та отримав поранення не сумісні з життям.

Сергію назавжди залишиться 35...

Герої не вмирають! Вони торкаються струн нашого серця і живуть в наших душах.

Разом з родиною, близькими, друзями у скорботі весь колектив Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу.

Вічна пам'ять і слава Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень