A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Від ідеї до результату

Дата: 24.02.2023 10:23
Кількість переглядів: 85

23 лютого 2023 року в Таращанському технічному та економіко-правовому фаховому коледжі було проведено методичний фестиваль «Циклова комісія презентує», який є традиційним і проводиться щорічно.

Відкрив фестиваль директор коледжу – Микола Крамар.  Він зазначив, що методична робота є невід'ємною складовою діяльності педагогів, яка забезпечує створення умов для підвищення майстерності педагога.

Методична робота спонукає викладача до роботи над підвищенням свого фахового рівня, сприяє збагаченню педагогічного колективу педагогічними знахідками, допомагає молодим викладачам переймати майстерність у більш досвідчених колег, наголосила завідувачка навчально-методичного кабінету Світлана Барало.

Власні напрацювання презентували шість циклових комісій.

Надбання членів циклової комісії загальноосвітньої підготовки презентувала Наталія Фещенко – голова циклової комісії.

Світлана Бахмат та Антоніна Корнієнко презентували роботу викладачів економіко-правового відділення.

Власним досвідом створення електронних підручників поділився голова циклової комісії електротехнічного відділення Олег Барало, а також він охарактеризував напрацювання колег.

Слово мали також голова циклової комісії професійно-практичної підготовки спеціальності «Агроінженерія» - Марія Івашина та голова циклової комісії гуманітарної та соціально-економічної підготовки Інна Шапаренко, які продемонстрували методичні напрацювання колег.

Цьогоріч фестиваль вразив змістовністю представлених розробок та масовістю – у заході взяли участь всі, без виключення, члени циклових комісій.

Потужний колектив перебуває в постійному творчому пошуку.

Презентований педагогічний досвід є результатом системної кропіткої праці

та характеризується актуальністю, новизною, прикладною спрямованістю, відображає власний стиль роботи і сприяє оновленню освітнього процесу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень