A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Знову сумна звістка

Дата: 24.07.2023 10:28
Кількість переглядів: 75

Війна, з якою загарбницька росія прийшла на територію України, забирає життя як цивільного населення, такі і наших військових.

Сьогодні надійшла сумна звістка про загибель нашого випускника, українського воїна, Грегуля Олександра Вікторовича.

Олександр Грегуль навчався в нашому коледжі з 1 вересня 1994 по 26 червня 1998 року на відділенні Механізації сільського господарства. За період навчання Олександр показав дуже гарні знання, займався спортом, відвідував різні секції.

Нам він запам’ятався дуже світлою, хорошою людиною. Олександр був завжди усміхненим, добрим. Своїм одногрупникам і товаришам був вірним і хорошим другом. Завжди був готовий допомогти, дати слушну пораду.

І ось не стало такої доброї людини. Боляче. Йому ще жити й жити, ростити дітей, піднімати економіку нашої країни.

Дирекція, викладацький і студентський склад Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу висловлюють щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям Олександра.

Нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, усіх, хто знав його, любив та шанував.

Сумуємо разом з вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!

Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень