A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Презентація результатів виробничої практики

Дата: 06.11.2023 10:31
Кількість переглядів: 55

У Таращанському технічному та економіко-правовому фаховому коледжі переконані: саме практичне навчання дає можливість максимально наблизити характер навчальної діяльності до специфіки роботи в майбутньому.

Після закінчення третього курсу студенти інженерно-технічного відділення проходять виробничу технологічну практику у базових господарствах-партнерах. Результати практики студенти продемонстрували під час науково-практичної конференції, яка відбулася другого листопада.

Конференцію відкрив директор коледжу Микола Васильович Крамар.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Світлана Володимирівна Зубчевська наголосила на важливості якісної практичної підготовки.

Заступник директора з навчально-виробничої роботи Олександр Володимирович Якубовський ознайомив присутніх з програмою проходження практики.

Завідувач інженерно-технічного відділення Олександр Михайлович Пугач оголосив програму конференції.

Студенти: Черченко Віталій, Бевзюк Максим та Бородюк Святослав продемонстрували відеозвіт про проходження практики. Студенти Смик Антон та Поляков Максим презентували висновки дослідження впливу  швидкості руху на продуктивність агрегатів та впливу продуктивності агрегату на витрату палива на один гектар.

Також на конференцію був запрошений випускник коледжу, а нині головний інженер групи підприємств «Синявське», керівник відділу механізації Сергій Миколайович Лисиця. Який не тільки розповів про свій професійний шлях, але і схвально відгукнувся про випускників коледжу, які працюють в цьому господарстві на керівних посадах.

Підводячи підсумки конференції Світлана Володимирівна сказала, що нині ринок праці потребує фахових спеціалістів, які  знають новітні агротехнології і  вміють працювати на сучасній техніці. Саме тому, дирекція коледжу залучає до співпраці ще ширше коло працедавців, які стають базовими підприємствами-партнерами в організації якісної практичної підготовки здобувачів освіти.

Віримо, що спільними зусиллями відбудуємо нашу Україну.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень