A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

«Відлуння війни 2014-2022: мартиролог Героїв Таращанщини

Дата: 23.03.2023 10:37
Кількість переглядів: 163

    Бібліотекою Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу упорядкована книга «Відлуння війни 2014-2022: мартиролог ГЕРОЇВ ТАРАЩАНЩИНИ з розповідями про земляків, які загинули на війні. Книга вміщує 31 історію про героїв-земляків, які загинули на Сході держави, захищаючи Україну.

      Це видання – данина незгасній пам’яті тих, хто загинув на полях битв за честь, свободу і незалежність Батьківщини. Кожне життя ― святе. Кожна історія - цінна і засвідчує втрату, якої зазнали рідні, друзі, і всі ми.

      У кожній розповіді - біль, страждання, сльози, які породила війна, величезний смуток від горя, від смертей, що їх принесла на українську землю російська орда.

    Відважні земляки стали символом патріотизму, мужності та людяності. Кожен з них здійснив подвиг, борючись проти загарбників і віддавши своє життя за нову, відроджену Україну.

   Ми всі у вічному боргу перед матерями й батьками за те, що вони виростили справжніх захисників Вітчизни.

     Перші примірники видання отримали рідні полеглих захисників.

 За матеріальну допомогу щиросердні слова вдячності висловлюємо ФУРДИЧЦІ МИКОЛІ ГРИГОРОВИЧУ, КРАМАРУ МИКОЛІ ВАСИЛЬОВИЧУ, ТРОХИМЦЮ ПАВЛУ ВАСИЛЬОВИЧУ, які відгукнулись на прохання про підтримку видання.  

  Ми дочекаємося нашої ПЕРЕМОГИ. Цей день обов'язково настане! Ми будемо пам'ятати усіх, хто героїчно віддав своє життя за рідну країну та за її майбутнє. Слава Україні! Героям слава! Вічна світла вдячна пам’ять полеглим за волю України!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень