A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Співпраця з підприємствами – запорука якісної освіти!

Дата: 30.04.2024 10:47
Кількість переглядів: 172

За ініціативи директора ТОВ «Інтерпроект GmbH» Куня Івана Петровича, 26 квітня  відбулася відеозустріч представників компанії та Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу, в особі  директора Крамара Миколи Васильовича, завідуючої електротехнічного відділення Рибакової Вікторії Ігорівни, голови циклової комісії викладачів спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» Барала Олега Володимировича. На зустрічі було окреслено основні напрями та перспективи професійної підготовки фахівців-електриків в умовах підприємства.

«Інтерпроект GmbH » — одна з найбільших інжинірингових компаній України, яка з 2006 р. спеціалізується на проектуванні та модернізації промислових об'єктів в агросекторі (Interprojekt-Agro), а пізніше —  у секторі комунальної інфраструктури (Interprojekt-City).

«Інтерпроект GmbH» — компанія повного «проектного циклу»: від розроблення проекту на стадії ідеї - до введення в експлуатацію реалізованого об'єкта.

«Інтерпроект GmbH» займається як встановленням окремого обладнання, так і комплексною автоматизацією підприємств: створенням автоматизованих цехів, дільниць, роботизованих комплексів, систем управління якістю.

Ключовими завданнями підрозділу енергоефективності Interprojekt GmbH є налагодження ефективного використання енергетичних запасів  та зменшення енергоспоживання будівель та підприємств України. 

Керівник компанії  зазначив, що на різних посадах  працює 12 випускників Таращанського коледжу минулих років. Виконуючи посадові обов’язки, вони виявили фахові компетентності у   проєктуванні об'єктів, управлінні ходом будівництва з метою контролю термінів і мінімізації витрат, автоматизації та технологічного запуску підприємств ( а це понад 100 об’єктів).  

Іван Петрович засвідчив високий рівень підготовки фахівців галузі електроенергетики у коледжі.

Директора коледжу також зацікавила активна співпраця закладу освіти з даним підприємством.

Під час відеозустрічі було наголошено на готовності ТОВ «Інтерпроект GmbH» до розробки «дорожної карти» та  укладання договору з Таращанським технічним та економіко – правовим фаховим коледжем про довгострокове співробітництво для організації проведення практичної підготовки фахових спеціалістів – електриків.

Співпраця із сучасними потужними підприємствами – запорука конкурентоспроможності випускників коледжу!

Дякуємо Івану Куню за високу оцінку підготовки фахівців у нашому закладі освіти!

Працюємо і далі, заради майбутнього держави!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень