A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Коли партнерство освіти і бізнесу формує ефективний результат

Дата: 10.10.2024 10:55
Кількість переглядів: 370

Про це йшлося під час зустрічі колективу педагогів і  студентів  Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу з комерційним директором ТОВ «СІКАМ Україна» Романом Петровичем Бінертом та директором ПП «Фірма Світлобудсервіс» Юрієм Миколайовичем Зубчевським.

ТОВ «СІКАМ Україна», яку представляв  Роман Бінерт, є українським підрозділом групи компаній SICAME Group, яка займається: впровадженням в енергосистеми технологій та арматури для монтажу самонесучих ізольованих проводів (СІП) розподільчих електричних мереж напругою 1 кВ; реалізацією арматури для захищених ліній електропередач напругою 6-35 кВ та повітряних телекомунікаційних ліній; постачанням нелінійних обмежувачів перенапруги, монтажного інструменту; наданням технічної інформації, а також конкретних рекомендацій по застосуванню продукції SICAME Group. 

Юрій Миколайович Зубчевський – керівник підприємства, яке протягом п’ятнадцяти років успішно реалізує свій потенціал на енергетичному ринку України. Це підприємство є надійною базою практичної підготовки для здобувачів освіти коледжу. У складі працівників ПП «Фірма Світлобудсервіс» дев’яносто відсотків випускників нашого закладу освіти, які зарекомендували себе висококласними фахівцями.

Стратегічним завданням цієї зустрічі було напрацювання кроків подальшої співпраці між бізнесом, пов’язаним з будівництвом і експлуатацією електричних мереж, виробниками електротехнічної продукції та електротехнічним відділенням закладу освіти з  метою посилення практичної складової освітнього процесу.

У ході зустрічі партнери поспілкувалися із здобувачами освіти електротехнічного відділення, ознайомилися з матеріально-технічним  оснащенням освітнього простору, а студенти мали змогу продемонструвати фахові компетентності, отримані, зокрема, і з допомогою унаочнення, наданого компанією «СІКАМ Україна».

Зустріч дала можливість вибудувати плани на майбутню співпрацю, адже керівництво «СІКАМ Україна» розуміє важливість  підготовки якісних фахівців в умовах сучасного ринку праці та необхідності відбудови нашої держави.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень