A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Атестація педагогічних працівників Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу

Дата: 27.03.2023 10:57
Кількість переглядів: 81

       24 березня 2023 року в Таращанському коледжі відбулося засідання атестаційної комісії. Чергову атестацію пройшли 12 педагогічних працівників. Атестаційна комісія розглянула питання про відповідність займаним посадам педагогічних працівників, а також про підтвердження чи присвоєння їм кваліфікаційних категорій і педагогічних звань.

    При розгляді атестаційних листів було відзначено, що педагоги, які цьогоріч атестувалися, упорядкували значну кількість навчальних посібників та методичних рекомендацій, брали активну участь у науково-практичних конференціях, семінарах, тренінгах різного рівня, розмістили статті у збірниках друкованих праць. Організовували діяльність студентських наукових гуртів, залучали здобувачів до участі у науково-практичних конференціях, предметних олімпіадах, конкурсах тощо.

      Аналіз підсумків атестації свідчить про професійне зростання педагогів. Вони системно підвищують педагогічну майстерність, займаються науковою та проєктною діяльністю, постійно вдосконалюють рівень фахової компетентності, діляться набутим досвідом з колегами.

        Пишаємось своїми колегами.

       Тримаймо освітянський стрій!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень