A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

День студента

Дата: 21.11.2023 10:58
Кількість переглядів: 68

16-го листопада, у переддень Міжнародного дня студента, коледжанська родина Таращанського технічного та економіко-правового коледжу відзначила свято, що зближує та об’єднує молодь, символізує юність, красу, романтику. Привітання директора Крамара Миколи Васильовича, заступника директора з навчально-виховної роботи Зубчевської Світлани Володимирівни та гостей з компанії «Ропа Україна» були приємними і хвилюючими для всіх студентів. Особливою подією для всіх коледжан стало вручення заслуженої нагороди від Міністерства освіти і науки України заступнику директора з навчально-виховної роботи Зубчевській С.В. - нагрудного знака «Василь Сухомлинський» за значний особистий внесок у розвиток освіти та виховання молоді. Також за вагомий особистий внесок у розвиток освіти Подякою Міністерства освіти і науки України була відзначена завідувачка відділення Рибакова Вікторія Ігорівна.

Учасники студентського колективу художньої самодіяльності під керівництвом Тарасенка А.В., Тарасенка А.А. вразили присутніх неймовірними вокальними і музичними композиціями та шаленою енергетикою. А кожна група першокурсників додала у свято драйву, тепла, гумору, презентувавши свою спеціальність.

Концертна програма до Міжнародного дня студента подарувала всім гарний настрій, відчуття піднесення та, головне, віру в Перемогу!

  https://www.facebook.com/groups/593622704336396/user/100006655421058/

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень