A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

ТК HUB - це простір неформальної освіти в коледжі

Дата: 28.02.2023 11:09
Кількість переглядів: 114

Реагуючи на виклики сьогодення, у  Таращанському технічному та економіко – правовому фаховому  коледжі   започаткувано діяльність освітнього проєкта ТК HUB. 

ТК HUB  - це простір неформальної освіти в коледжі, тобто місце для навчання та саморозвитку поза основним розкладом занять у закладі освіти.

У межах проекту розпочав свою діяльність і професійний освітній  хаб «Електронезламність».

24 лютого викладачами електротехнічного відділення проведено першу відеозустріч у форматі онлайн зі студентами коледжу та мешканцями громади міста на актуальну тему: «Як вибрати генератор

Спікери і організатори зустрічі - завідувачка відділення Вікторія Рибакова, голова циклової комісії викладачів Олег Барало та  викладач спецдисципліни «Електричні машини та апарати» Михайло Кизима - розповіли, як правильно обрати електрогенератор та безпечно використовувати в побуті, зазначивши, що вибір електрогенератора повинен бути зроблений з урахуванням ряду факторів, таких  як потужність, тип палива, частота користування та інші технічні характеристики. Крім того, важливо враховувати фінансові аспекти: вартість придбання, експлуатаційні витрати та термін служби.

Запрошуємо всіх охочих долучитися до наступних зустрічей на теми: «Автономні джерела живлення на випадок блекауту» та «Інтернет без світла». Для цього  потрібно заповнити анкету за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень