A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Круглий стіл « Утвердження прав людини та правозахисної діяльності в Україні»

Дата: 17.03.2023 11:52
Кількість переглядів: 96

          Утвердження прав людини та правозахисної діяльності в Україні були предметом обговорення у Таращанському технічному та економіко-правовому фаховому коледжі на круглому столі, присвяченому 25-річчю імплементації Європейської конвенції з прав людини.  

     Студенти спеціальності «Право» дискутували про впровадження стандартів і норм, які закладені в Європейській конвенції, у правову систему України. У заході взяли участь суддя у відставці - Олена Бабоїд, ювенальний прокурор Таращанського відділення Білоцерківської окружної прокуратури  Тамара Прокопович, начальник Таращанського відділу Державної виконавчої служби у Білоцерківському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції України (м. Київ) – Лілія Лисаченко, завідуюча сектором «Таращанське бюро безоплатної правової допомоги»  Юлія Радіонова. Захід відбувся за модерації викладача коледжу, Віти Рябчук. Учасники заходу отримали сертифікати, які вручив директор Микола Крамар.

    Переконані, такі заходи мають не лише освітній зміст – вони вчать аналізувати, формувати власну позицію, висловлювати особисту думку, дискутувати. А це і є одним із найголовніших завдань освіти – формувати свідому самодостатню особистість, громадянина, якому належить розбудовувати нашу мирну суверенну державу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень