A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Триває плідна профорієнтаційна діяльність

Дата: 24.02.2023 11:57
Кількість переглядів: 97

Сьогодні є багато проблем у професійному самовизначенні молоді.  Вибір професії – один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Він має велике значення як для самої людини, так і для суспільства.

Однією із дієвих форм профорієнтації та популяризації Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу є організація агітаційно-роз’яснювальної роботи в загальноосвітніх закладах освіти.

Саме з такою метою 21 лютого 2023 року викладачі та студенти відвідали школи Ставищенської та Тетіївської громад для ознайомлення  з майбутніми абітурієнтами.

Під час спілкування  викладачі Корнієнко Антоніна Петрівна і Шапаренко Інна Борисівна та студенти Кутовий Артем – голова студентської ради коледжу, Нагорна Єлизавета – заступник голови студентської ради, ознайомили учнів випускних класів із історією закладу, із спеціальностями, які можна здобути в коледжі і їх особливостями, з правилами вступу до коледжу, умовами навчання та проживання, проведення дозвілля.

КОЛЕДЖ ПРОДОВЖУЄ АКТИВНУ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНУ РОБОТУ З МЕТОЮ ПОПОВНЕННЯ КАДРАМИ! РОЗБУДОВУЄМО УКРАЇНУ РАЗОМ!

Слідкуйте за нашими анонсами на офіційному сайті коледжу https://tfk.org.ua/ та на наших інформаційних сторінках у соціальних мережах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень