A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

НЕ МАРНУЙ ЧАС – СТАВАЙ ФАХІВЦЕМ ВЖЕ ЗАРАЗ!

Дата: 10.05.2024 12:01
Кількість переглядів: 402

Шановні друзі, якось натрапив у фейсбуці на  досить цікавий допис  відділу освіти Таращанської міської ради від 02.05.2024 року. Він був присвячений екскурсії учнів Ківшоватського опорного ліцею Таращанської громади на зерноочисний комплекс ТОВ «КІВШОВАТА-АГРО». Після прочитаного спало на думку навести деяку інформацію про сам комплекс і про деяких людей, які були причетні до його проєктування, будівництва і монтажу технологічного обладнання.

Відкриття зерноочисного комплексу  з об’ємом потужностей для одночасного зберігання 34000 тон зернa та сучасною лабораторією, яка проводить аналіз зерна і насіння, в ТОВ «КІВШОВАТА-АГРО»  відбулося у 2018 році за участі представників власника  японської компанії SDGs Corporation (https://www.facebook.com/watch/?v=776690809745649).

Проєктуванням цього комплексу займався провідний інженер-конструктор компанії «Інтерпроект GmbH» - випускник Таращанського агротехнічного коледжу 2015 року Керпатенко Вадим Юрійович.

Монтаж щитового обладнання здійснював провідний інженер компанії «Інтерпроект GmbH» - випускник Таращанського агротехнічного  коледжу 2007року Даценко Руслан Анатолійович.

А організацією безпосереднього будівництва зерноочисного комплексу ТОВ «Ківшовата Агро» займався теж випускник коледжу 2007 року Голубояр Богдан Григорович – керівник департаменту управління проєктами компанії «Інтерпроект GmbH». Проєктування, монтаж і пуск системи зовнішнього електропостачання цього потужного виробничого об’єкту  здійснювали працівники підприємства ПП «ФІРМА СВІТЛОБУДСЕРВІС», директором якого є Зубчевський Юрій Миколайович - випускник ще тоді Таращанського радгоспу-технікуму 1986 року.

Приємно відзначати, що до будівництва такого потужного виробничого комплексу причетні випускники закладу освіти різних років, адже це свідчить про сталий високий рівень фахової підготовки здобувачів освіти у коледжі. І він є незмінним.

Підтвердженням цього є і відео- зустріч керівництва ТОВ «Інтерпроект GmbH» з представниками закладу освіти, проведена 26 квітня 2024 року за ініціативи директора товариства - Куня Івана Петровича. У ній з боку коледжу брали участь   директор -  Крамар Микола Васильович, завідувачка електротехнічного відділення – Рибакова Вікторія Ігорівна, голова циклової  комісії викладачів спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» - Барало Олег Володимирович. У ході  зустрічі керівник компанії зазначив, що на різних посадах у ТОВ «Інтерпроект GmbH» працюють 12 випускників Таращанського коледжу різних років. Виконуючи посадові обов’язки, вони демонструють високий рівень фахових компетентностей у проєктуванні об'єктів, управлінні ходом будівництва, автоматизації та технологічного запуску підприємств (а це понад 100 об’єктів).  «Інтерпроект GmbH» - одна з найбільших інжинірингових компаній України, яка з 2006 р. спеціалізується на проєктуванні та модернізації промислових об'єктів в агросекторі (Interprojekt-Agro), а пізніше – в секторі комунальної інфраструктури (Interprojekt-City). Це компанія повного «проєктного циклу» - від розроблення проєкту на стадії ідеї, до введення в експлуатацію реалізованого об'єкта. «Інтерпроект GmbH» займається як встановленням окремого обладнання, так і комплексною автоматизацією підприємств - створенням автоматизованих цехів, дільниць, роботизованих комплексів, систем управління якістю. Результатом відео-зустрічі стали напрацювання з розробки «дорожної карти» по укладання договору про довгострокове співробітництво між товариством та коледжем.

Участь випускників коледжу у реалізації високотехнологічних проектів, зацікавленість закладом освіти з боку «потужних» роботодавців свідчить про наявність у закладі освіти професійних викладачів, які знають як передати свої фахові знання студентам.

Тож, користуючись нагодою запрошую випускників шкіл приєднатися до студентської спільноти Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу. Навчаючись саме у нас - ви  повноцінно освоїте вибрану вами спеціальність, набудете фахових компетентностей, зустрінете друзів на все життя і будете завжди затребуваними на ринку праці. Вибір за вами! Додаткову інформацію про заклад освіти, акредитовані освітньо-професійні програми, умови вступу ви отримаєте, - зайшовши на офіційний сайт коледжу https://tfk.org.ua/, завітавши до коледжу на День відкритих дверей 24.05.2024 року (або в будь який інший зручний для вас  день).  

НЕ МАРНУЙ ЧАС – СТАВАЙ ФАХІВЦЕМ ВЖЕ ЗАРАЗ!

Директор коледжу  Микола Крамар

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень