A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

СХВИЛЬОВАНІ, РОЗЧУЛЕНІ, ВРАЖЕНІ, ВДЯЧНІ…

Дата: 03.06.2024 12:04
Кількість переглядів: 521

Такі почуття висловлювали випускники Таращанського технікуму-коледжу різних років, які прийшли, приїхали – злетілись на зустріч зі своєю юністю, студентськими роками, друзями і викладачами.

Колектив Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу, вірний традиціям закладу освіти, щорічно у першу суботу червня гідно зустрічає гостей.

Цьогоріч багато, більше, ніж будь-коли, випускників завітали до альма-матер. Особливо вразила нас зустріч випускників 1974 року відділень електрифікації та механізації. Поважні дорослі статечні досвідчені… А тут – розтривожені світлими спогадами, втирають непрохану сльозу- і згадують, і дякують: закладу освіти, викладачам, одногрупникам – всім тим, хто був поруч, хто настановами і власним життєвим прикладом став справжнім порадником на все життя.

Присутні на зустрічі випускники щиро дякували колективу коледжу за емоційну, зворушливу, таку щемливу атмосферу, що панувала у залі зібрань: згадали і викладачів, що відійшли у вічність, і Захисників, що віддали життя за Україну у цій страшній війні, запалили свічку і вклонилися світлій пам’яті кожного…

Авторськими пісенними творами, цікавими хореографічними композиціями, патріотичними і народними піснями привітали учасників зібрання колективи художньої самодіяльності коледжу, а викладацький жіночий вокальний  колектив «Доля» і його керівник Анатолій Тарасенко отримали нагороду – ПЕРША ПРЕМІЯ -  за участь у Всеукраїнському конкурсі мистецтв «Мамина вишня».

Під час концертної програми зібрано на потреби наших янголів ЗСУ – 3090 гривень, які ми обов’язково спрямуємо за призначенням.

Пройшли коридорами, відвідали музейні кімнати, посиділи за студентськими столами… і довго дякували за теплу зустріч.

А ми, коледжани, дякуємо нашим Захисникам за змогу зустрічати гостей! Дякуємо випускникам за бажання зустрічатися!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=3954058734825935&set=pcb.2215477002150950

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень