A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

День коледжанського поля

Дата: 17.10.2023 12:10
Кількість переглядів: 47

В Таращанському технічному та економіко-правовому фаховому коледжі розуміють, що практична підготовка – основа формування професійних компетентностей справжнього фахівця. Неабияке значення для організації якісної практики має матеріально-технічна база закладу освіти, адже, коледж має власне навчально-дослідницьке господарство з посівними полями зернових культур. Студенти мають змогу відслідковувати весь процес виробництва різних сільськогосподарських культур і головне – брати участь у різних виробничих операціях.

Ось і цього разу студенти інженерно-технічного відділення ознайомились з процесом збирання сої, який проводився комбайном Джон Дір на нашому полі. Директор Микола Васильович Крамар розповів студентам про виробничу діяльність закладу освіти. Заступник директора Світлана Володимірівна Зубчевська розповіла про важливість якісної практичної підготовки.

Викладач основ агрономії вчений агроном Юрій Андрійович Маковецький ознайомив студентів з агротехнічними вимогами до збирання сої, а викладачі дисципліни сільськогосподарські машини Олександр Миколайович Богомаз та Валентин Анатолійович Щербак продемонстрували, як підготувати жатку та очистку комбайна Джон Дір для збирання сої. Студент 13С групи Артем Дешко розповів про можливі неполадки в процесі роботи та способи їх усунення. Майстер виробничого навчання викладач Василь Павлович Кротенко разом зі студентами завів комбайн у загінку для виконання операції збирання врожаю сої.

Цікавим і корисним для здобувачів освіти стало ознайомлення у виробничих умовах з вимогами до процесу контролю якості збирання врожаю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень