A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Успішний старт до Міжнародної студентської олімпіади з інформаційних технологій «IT – Universe-2023»!

Дата: 10.03.2023 12:17
Кількість переглядів: 129

       Четвертий рік поспіль студенти Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу спеціальності «Облік і оподаткування» стають переможцями Міжнародної студентської олімпіади з інформаційних технологій «IT – Universe» під керівництвом викладача дисципліни «Інформаційні системи і технології в обліку» Задорожньої Віти Анатоліївни.

     Ключовим аспектом проекту є спільна робота бізнесу, освіти і соціально-активних ІТ-спільнот над завданням підвищення якості системи підготовки молодих ІТ-фахівців, а також підтримка активної і талановитої молоді.

   З 2017 року It-Universe проходить у форматі міжнародного чемпіонату - в кілька відбіркових етапів (онлайн-тестування, виконання заочних робіт, рішення задач в режимі "онлайн") і міжнародного фіналу, на який запрошуються учасники, які продемонстрували найкращі результати.

    Тринадцятий сезон IT-Universe-2023 бере свій  старт 15 березня 2023 року. Для участі в олімпіаді в конкурсі «Використання автоматизованих систем обліку» був проведений відбірковий тур серед студентів III курсу. Переможцями стали студенти 431 групи – Коломієць Ірина, Федкевич Олександр та Ігнатюк Анна, які представлять коледж на студентській олімпіаді в цьому році.

   Чекаємо від конкурсантів високих результатів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень