A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

ФОРМУЄМО ФІНАНСОВУ ГРАМОТНІСТЬ

Дата: 27.10.2023 12:21
Кількість переглядів: 93

В рамках декади економіко-правового відділення Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу, пройшов день презентації дисципліни «Фінанси». Метою заходу було сприяння формуванню економічної грамотності, адже від рівня фінансової грамотності кожного з нас залежить добробут наших сімей та економічний розвиток країни.

Організатором заходу стала Мусієнко Олена Вікторівна-викладач відділення.

Для здобувачів освіти І-го року навчання було проведено годину спілкування на теми: «Фінансова грамотність», «Як уберегтись від банківських махінацій і захистити свої права».

Цікаво пройшов мозковий штурм зі студентами ІІ-го курсу спеціальності «Облік і оподаткування» на тему «Від ідеї-до бізнесу». Тут здобувачі освіти ознайомилися з правилами та порядком формування студентських міні-компаній.

Як результат, студентами були презентовані цікаві власні бізнес-їдеї для майбутніх студентських міні-компаній. Всі учасники отримали масу задоволення, багато корисної та цікавої інформації.

День пройшов насичено та цікаво, адже фінансова грамотність допомагає  приймати розумні рішення, уникати  прикрих помилок.

А фінансове благополуччя- запорука стабільної економіки країни. Країни, яка обов’язково переможе і відбудується!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень