A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

«Мова – коштовний скарб народу»

Дата: 22.02.2024 12:49
Кількість переглядів: 47

21 лютого в Україні і світі відзначали Міжнародний день рідної мови. Свято було засноване за ініціативою ЮНЕСКО для того, щоб спонукати уряди і населення різних країн світу розвивати та захищати рідну мову. Рідна мова є носієм знань та цінностей, які передаються від покоління до покоління.

На честь Міжнародного дня мови у Таращанському технічному та економіко-правовому фаховому коледжі відбувся захід під назвою «Мова – коштовний скарб народу».

А у гуртожитку відбувся виховний захід «КОЛИ Є МОВА – Є НАРОД», на якому викладачі і студенти, працівники бібліотеки, художні керівники провели цікаву годину спілкування: декламували вірші про мову місцевих поетів, співали українські пісні, було організовано конкурс знавців української мови, після якого переможців нагороджено заохочувальними призами.

З Днем рідної мови!

Відроджуймо рідну мову, незважаючи на те, що ворог намагається відібрати її у нас протягом усієї історії існування вільного і волелюбного українського народу.

Пишаймося нею, послуговуймося нею, розвиваймо її.

https://www.youtube.com/watch?v=wmQlrDwHOIk&ab_channel=%D0%A2%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%89%D0%B0%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B6

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень