A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Коледжани на військово-польових зборах

Дата: 31.05.2023 12:52
Кількість переглядів: 58

З метою формування у студентської молоді життєво необхідних знань, умінь і навичок щодо захисту України та дій в умовах надзвичайних ситуацій, а також системного уявлення про військово-патріотичне виховання 29 травня для студентів 3 групи Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу було проведено навчально-польові заняття (збори)  членами Таращанського ДФТГ.

Під час цих занять в І частині студентів ознайомили з військовою інженерією, домедичною допомогою, будовою вогнепальної зброї та роботою квадрокоптерів.

ІІ частина занять була практична: на командну злагодженість, проходження смуги перешкод, проведення наступальних та відступальних дій в бойових умовах та техніки бою.  

Студенти отримали корисні знання, певні практичні навички та масу емоцій, і ще раз переконалися, яка важка і відповідальна робота військових.

Дякуємо членам Таращанського ДФТГ, особисто Якименку О.В., керівництву Таращанської міської ради, за сприяння та вагому проведену роботу.

Віримо в наші ЗСУ і дуже сподіваємося, що отримані знання студентам ніколи на знадобляться  і всі ми будемо жити під мирним небом України.

 Слава Україні! Героям слава!

 

https://youtu.be/JC-O-R0IXN8


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень