A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Всеукраїнський інтернет-конкурс «Жінки в науці»

Дата: 13.02.2024 12:56
Кількість переглядів: 126

Восьмий рік поспіль 11 лютого весь світ відзначає Міжнародний день жінок і дівчат у науці. Під керівництвом викладача математики Наталії ФЕЩЕНКО у групі здобувачів освіти ІІ курсу спеціальності «Право» була проведена конференція ''Жінки в науці''. Студенти мали змогу дізнатися про неймовірних, талановитих жінок, наукові відкриття яких змінювали хід історії. Наперекір стереотипам жінки та дівчата продовжують досягати і творити. У рамках конференції був проведений аналіз, який засвідчує, що в Таращанському технічному та економіко-правовому фаховому коледжі 50% педагогічного колективу становлять саме жінки, серед яких – кандидат педагогічних наук (доктор філософії)  Світлана Володимирівна Зубчевська.

На освітній платформі «На урок» з 2 лютого по 10 березня 2024 року проводиться Всеукраїнський інтернет-конкурс «Жінки в науці». В конкурсі взяли активну участь студенти коледжу і продемонстрували  гідні результати, отримали сертифікати учасників та були нагороджені дипломами I та ІІ ступенів.

Ми дозволяємо собі і світу розвиватись і вдосконалюватися, коли опускаємо власні рамки і руйнуємо стереотипи! А значить у нашої держави є майбутнє!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень