A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

ЩО ТИ ЩЕ МОЖЕШ ЗРОБИТИ ДЛЯ УКРАЇНИ? ВОЛОНТЕРСТВО ЯК ПОКЛИК

Дата: 03.05.2024 13:01
Кількість переглядів: 164

Сьогодні бути волонтером означає вкладати у власне майбутнє і захищати майбутнє своєї держави, рідної України.

З такою ідейною тональністю відбулось відкрите засідання дискусійного клубу Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу на тему: «Що ти зробив для України? Волонтерство як поклик», метою якого було не тільки ознайомити слухачів з розвитком волонтерського руху в Україні, а  й мотивувати активно долучатись до волонтерської діяльності.

Емоційно вразливим став момент, коли в аудиторію зайшов директор коледжу, заступник директора з навчально-виховної роботи разом із отцем Георгієм Сальником – волонтером, військовим капеланом. У присутності студентів, викладачів передали черговий фінансовий збір на потреби військовим.

Не випита чашка кави, не куплена малопотрібна річ, розкидані вдома монети – ці дрібні фінанси, які джерельцями  вливають в річку, і  є суттєвою допомогою нашим захисникам на фронті.  Про це треба говорити. Про це треба нагадувати.

Прикладів для наслідування у наших студентів вдосталь. Адже колектив коледжу з перших днів повномасштабного вторгнення рф на територію нашої держави активно долучається до волонтерського руху. Студенти самі ініціюють благодійні акції, які збирають значні фінансові ресурси, що спрямовуються для потреб ЗСУ.

Цей захід – черговий доказ того що перемога – це внесок кожного. А вона обов’язково буде!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень