A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

СВІТЛА ПАМ'ЯТЬ ВОЇНУ!

Дата: 22.03.2024 13:04
Кількість переглядів: 28

Колектив Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу висловлює щирі співчуття колезі Поліщук Вікторії Борисівні та всій  її родині з приводу загибелі чоловіка Поліщука Сергія Вікторовича, який з перших днів повномасштабного вторгнення ворога на нашу землю став на її захист. Відважний воїн мужньо боронив Україну, своїх рідних, усіх нас на передньому краї. Отримавши поранення, разом зі своїм братом В’ячеславом потрапив у полон. Як ми всі тоді чекали звільнення хлопців і відверто раділи, коли братів Поліщуків разом з іншими нашими полоненими  вдалося таки після багатомісячної невідомості повернути додому! Здавалося, все найстрашніше вже позаду, але після лікування в госпіталі та реабілітації Сергій Вікторович знову разом із братом вирушив на передову. Спочатку Дружківка Донецької області, після нетривалої ротації - Куп’янський напрямок.

Чесний, впевнений, вірний, завжди готовий допомогти, підтримати, вберегти – він був опорою своєї родини. Велике бажання захистити найрідніших і повело серце Воїна знову на фронт.

І ось болюча чорна звістка прийшла до Таращі про те, що 16 березня 2024 року в районі населеного пункту Табаївка Куп’янського району Харківської області загинув випускник Таращанського коледжу 2005 року, солдат 210 спеціального батальйону «BERLINGO» кулеметник 3 роти 2 взводу – Сергій Вікторович Поліщук.

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту втрати рідної, близької людини… Нехай добрий світлий спомин про загиблого захисника стане сильнішим за смерть, а  образ справжнього Воїна, товариша, люблячого чоловіка, батька, дідуся назавжди залишиться у пам’яті друзів-побратимів, рідних, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Сумуємо разом з Вами, шановна Вікторіє Борисівно. Низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого захисника знайде вічний спокій…

Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях!

Вічна пам'ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень