A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Тренінг "Компанія"

Дата: 13.09.2023 13:06
Кількість переглядів: 64

Викладачі Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу 07-08 вересня 2023 року, завдяки сприянню та підтримці  директора коледжу Миколи Васильовича Крамара, заступника директора з навчально-виховної роботи Світлани Володимирівни Зубчевської та завідувачки економіко-правового віділення Нелі В’ячеславівни Громчевської, взяли участь у програмі "Компанія" від Junior Achievement.

Організатором тренінгу була JA Ukraine — громадська організація, член всесвітньої мережі JA Worldwide, яка пропонує навчальні програми з підприємництва та економіки для молоді.

Викладачі коледжу опрацювали навчальну програму "Компанія". Тренінг - це практичний курс з підприємництва, який передбачає розробку студентами повного циклу існування власної міні-компанії, від бізнес-ідеї до виробництва і продажів.

В результаті участі у тренінгу викладачі набули та удосконалили професійні компетентності у сфері навчання молоді підприємництву та фінансовій грамотності; практично освоїли сучасні методики та практики викладання курсу підприємництва «Компанія». Круті тренери, цікаві учасники, яскраві емоції, корисний досвід – такі враження залишилися у кожного з нас, викладачів коледжу: Олени Мусієнко, Наталії Голобородько, Інни Лоли, Вадима Костенко.

Тож, нові прийоми, інноваційні форми роботи обов’язково застосовуватимемо у підготовці фахових молодших бакалаврів у нашому коледжі.

Принагідно, висловлюємо подяку співорганізатору Тренінгу – департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень