A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Разом зробимо світ добрішим

Дата: 05.04.2024 13:08
Кількість переглядів: 281

2 та 4 квітня в студентських групах другого і третього курсів економіко-правового відділення спеціальності «Облік і оподаткування» проведено виховні години щодо профілактики явища булінгу в студентському середовищі під назвою «Разом зробимо світ добрішим».

Години спілкування проходили у вигляді бесід-тренінгів. У відвертій розмові студенти виокремлювали основні ознаки та форми булінгу, його причини, наслідки та відповідальність за вчинене насильство.  Бесіда дала можливість кожному учаснику глибше зрозуміти природу цього жорстокого явища, проаналізувати чи можливим є таке явище  у їхній  у студентській  групі. Визначили потенційних винуватців та послідовність дій при  можливому виникненні подібного.

Обговорили також необхідність підтримки та добрих вчинків, повагу один до одного та оточуючих.

 Кожен з учасників заходу висловив добрі побажання на адресу своїх одногрупників та викладачів.

 Проведений захід поглибив знання студентів щодо булінгу, змусив задуматись про  наслідки, а головне отримано інформацію щодо дій у разі виникненняцього ганебного явища.

Підготували і провели виховні заходи практичний психолог коледжу Наталія Бідова, куратори навчальних груп Олена Мусієнко та Вадим Костенко.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень