A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Практична складова освітнього процесу

Дата: 20.12.2023 13:13
Кількість переглядів: 50

У Таращанському технічному та економіко-правовому фаховому коледжі велика увага приділяється саме практичній складовій освітнього процесу. З цією метою проводяться практичні заняття на виробництві, які дають змогу максимально наблизити характер навчальної діяльності до специфіки роботи в майбутньому. Миронівська птахофабрика - український виробник продуктів харчування - співпрацює з коледжами в Україні, щоб надати студентам можливість набути практичного досвіду безпосередньо у виробничих умовах. Тому для студентів інженерно-технічного відділення тут було проведено заняття на виробництві з дисципліни «Машини і обладнання для переробки сільськогосподарської продукції», а  для здобувачів освіти електротехнічного відділення – з дисципліни «Автоматизація технічних процесів і систем автоматичного керування».

  Студенти мали змогу не тільки ознайомитися із усіма етапами переробки продуктів птахівництва, але і побачити як працює сучасне обладнання, та як дотримуються санітарні норми.

Такі заняття дають студентам можливість безпосередньо ознайомитися з  технологічними процесами, які відбуваються у виробничих умовах,    отримати необхідні практичні компетентності. Дане підприємство вважає, що співпраця з коледжами є важливим способом забезпечити майбутнє галузі птахівництва в Україні. Компанія прагне допомогти студентам отримати необхідні навички та знання, щоб вони могли успішно працювати в цій галузі.

А нам залишається висловити подяку за ефективну співпрацю і щирі сподівання на її продовження.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень