A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Схиляємо голови у щирій скорботі

Дата: 18.07.2023 13:28
Кількість переглядів: 163

Згорьована Таращанщина отримала ще одну сумну та дуже болючу звістку, яка спопелила останню надію на повернення додому  живим нашого земляка Щербака Анатолія Валентиновича. Майже рік і чотири місяці рідні, близькі, колеги, друзі, сусіди, просто знайомі, всі хто знали Анатолія, сподівалися, що він таки є серед живих. Навіть після офіційного визнання його безвісти зниклим, ми все-таки вірили в його повернення, вірили, бо не могли змиритися, вірили і молили Господа, щоб допоміг врятуватися нашому Герою. Не судилося… Сльози та пекучий біль  переповнюють наші серця. 

Таращанська громада і наш коледжанський колектив зустрічає свого захисника, щоб віддати йому останню шану і провести у вічність.

Анатолій Валентинович Щербак народився 18 листопада 1985 року в місті Тараща Київської області. У 1992 році пішов до першого класу Таращанської загальноосвітньої школи №2. У 2001 році вступив до Таращанського агротехнічного коледжу на відділення механізації сільського господарства, який закінчив у 2005 році, в цьому ж році вступив до Національного аграрного університету, після закінчення якого у 2009 році був призваний до лав Збройних Сил України.

У 2012 році Анатолій Валентинович став продовжувачем трудової династії родини Щербаків у Таращанському  коледжі, його було призначено на посаду майстра виробничого навчання.

Анатолій Валентинович здобув другу вищу, вже педагогічну, освіту і у 2015 році розпочав діяльність на посаді викладача.

У 2020 році Щербака Анатолія Валентиновича було увільнено від виконання обов’язків викладача у зв’язку з укладанням контракту про проходження військової служби у ЗСУ на посадах офіцерського складу.  

Ми, коледжани, викладачі та  студенти,  низько схиляємо голови в пам'ять про нашого мужнього воїна, який, не вагаючись, у перші хвилини повномасштабного вторгнення ворога на нашу землю став на захист рідної Батьківщини.

Доброзичливий, толерантний, відповідальний, добрий душею - таким він навічно залишиться у наших душах.

Ми щиро розділяємо з рідними і близькими загиблого Героя-Захисника горе великої втрати. Ми сумуємо разом із вами. Разом із вами сумує уся Україна.

То ж нехай рідна Таращанська земля буде  пухом Воїну світла, а Господь дарує вічний спокій і Царство Небесне.

Сумуючі коледжани

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень