A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Набуття практичних навичок майбутніми бухгалтерами

Дата: 04.05.2023 13:41
Кількість переглядів: 71

Одним з невід’ємних елементів будь-якої економіки є розвинута і ефективно організована бухгалтерська справа. Внесок бухгалтерської професії у розвиток підприємства, суспільства і держави в цілому, зводиться до правильного і повного відображення господарських операцій економічних суб’єктів.

Практичне навчання на спеціальності «Облік і оподаткування» є однією зі складових якісної підготовки конкурентноспроможних на ринку праці фахівців, які здатні постійно поглиблювати свої знання і прагнути до нового

Навчальна практика є підготовчим етапом для проходження студентами виробничої практики і більш глибокого вивчення фахових дисциплін. Вона проводиться під керівництвом викладачів відповідних дисциплін по підгрупах в спеціалізованих кабінетах коледжу.

Згідно навчального плану практична підготовка студентів даної спеціальності включає: 

навчальну практику з фінансового обліку;

навчальну практику з податкової системи;

навчальну практику з інформаційних систем та технологій у обліку

Під час навчальної практики студенти оволоділи методикою заповнення первинних документів, облікових регістрів, розв’язували задачі, а також використовували розрахунки на персональних комп’ютерах (розрахунок заробітної плати, амортизації (зносу), калькуляції, собівартості та визначення фінансового результату).

Студенти 431 та 43с груп успішно закінчили проходження даних видів практики і підготовлені для обліково-економічної діяльності на підприємствах різних галузей.

Отже, практика на спеціальності «Облік і оподаткування» є фундаментом для формування готовності майбутніх фахівців до здійснення бухгалтерської діяльності, здобуття і застосовування нових знань з одночасним засвоюванням передового досвіду.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень