A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

СУЧАСНА ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА – ГАРАНТІЯ УСПІШНОГО КАР’ЄРНОГО РОСТУ

Дата: 15.04.2024 13:43
Кількість переглядів: 277

З 10 по 12 квітня 2024 року студенти II, III, IV курсів спеціальності «Право» Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу відвідали сектор «Таращанське бюро правової допомоги» відділу безоплатної правової допомоги Білоцерківського місцевого центру з надання вторинної правової допомоги.

Завідувач сектору, Юлія Радіонова, проінформувала про структуру системи безоплатної правової допомоги та напрямки її діяльності, особливості співпраці центрів з адвокатами, які надають безоплатну правову допомогу. Студенти дізналися, що під час виконання функцій із надання безоплатної вторинної правової допомоги, бюро взаємодіє із судами, органами прокуратури, правоохоронними органами, органами виконавчої влади та місцевого самоврядування. Основним завданням є: підвищення правової свідомості, культури та освіченості населення, надання безоплатної первинної правової допомоги і безоплатної вторинної правової допомоги, кожному хто її потребує.

Головний юрист сектору, Катерина Помилуйко, розповіла про особливості прийому громадян та про порядок отримання первинної та вторинної правової допомоги, категоріям осіб, які мають право на безоплатну правову допомогу.

Ознайомившись з роботою центру, студенти-правники виявили зацікавленість у подальшій співпраці, зокрема, у проведенні спільних правопросвітницьких заходів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень