A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Заняття на виробництві

Дата: 03.06.2024 13:44
Кількість переглядів: 204

Відомо, що знання, отримані в аудиторії, мають бути підкріплені практичними прикладами. Тому освітній процес коледжу передбачає, крім навчальної практики, проведення занять на виробництві.

Цього разу студенти третього курсу електротехнічного відділення на запрошення директора підприємства Коваля Дмитра Олександровича  відвідали ТОВ «ТМ ЗАВОД ЦЕНТР-СІТКА» м. Узин Білоцерківського району. Підприємство оснащене сучасним обладнанням, щодня в сезон випускає 20-30 тонн готової продукції. Завод працює на ринку понад 15 років, має 10 діючих філій по Україні. Завдяки великому потенціалу та повному циклу виробництва всі елементи виготовляються всередині підприємства.

Спочатку інструктаж з техніки безпеки провів головний інженер Жураківський Віктор Миколайович. Потім було проведено заняття з навчальної дисципліни «Електропостачання» на тему: «Призначення, схеми і конструктивне виконання споживчих підстанцій напругою 10…35/0,4 кВ». Під час спілкування з досвідченими співробітниками компанії студенти мали змогу отримати відповіді на запитання, пов’язані безпосередньо з організацією виробництва.

Проведення занять на виробництві сприяє формуванню різнопланового фахівця з широким світоглядом та сильними мотиваційними характеристиками. Інформація, отримана під час заняття, може використовуватися студентами при підготовці самостійних робіт, презентацій, проєктів.

Отже, такі заняття – це ефективний спосіб закріплення знань та набуття досвіду.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень