A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

Коли болить доля кожної людини!

Дата: 16.02.2023 13:52
Кількість переглядів: 69

Не секрет, що у кожному колективі, учнівському чи студентському, є люди, які потребують особливої педагогічної уваги.

На жаль, жорсткі життєві реалії все частіше створюють складні обставини в родинах наших вихованців. Не завжди вистачає для них і державної підтримки. Важливо, не бути байдужим, побачити і спробувати допомогти, підтримати, щоб не викликати в людини повної зневіри і розчарування; не привести до стану відсутності мотивації до руху вперед, розвитку, навчання, ініціативи.

Розуміючи, що в такий непростий час велика відповідальність за долю наших студентів належить саме закладу освіти, педагогам, дирекція Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу разом із практичним психологом налагодила тісну співпрацю з Громадськоюорганізацією«Команда detdom.info», долучившись до Проєкту підтримки випускника «Успішний старт».

Перші результати співпраці: це матеріальна допомога, продуктові набори та речі, необхідні у побуті 25 родин; одяг, взуття, підручники, гаджети. Один студент коледжу (дитина, позбавлена батьківського піклування) потребує тривалого і дороговартісного лікування. Перші кроки до забезпечення цього лікування також зроблено спільними зусиллями дирекції і волонтерів ГО. Один студент (сам сирота) створив родину, в якій уже зявилось немовля. Ця молода родина була забезпечена речами першої необхідності для новонародженої дитинки. Батьки щасливі.

Сподіваємось, що співпраця буде продовжена і ми разом підтримаємо ще не одну родину, бо українціце сила, яка обовязково ПЕРЕМОЖЕ!

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень